Tinktura od Koprive 50 ml

11,95 

Kopriva je najbolja biljka za slabokrvnost. Ako imate manjak željeza u organizmu i osjećate se umorno i beskorisno, kopriva je biljka koja Vam treba.

AKCIJA 3+1 GRATIS – kupon se primijenjuje automatski. Potrebno je dodati minimalno 3 komada istog proizvoda u košaricu.

SKU: tinktura-kopriva-50ml Kategorija: Oznake , , , ,

Tinktura od Koprive 50 ml

Tinktura od koprive je bogat izvor minerala i vitamina

Svi dijelovi koprive (urtica dioica) – stabljika, lišće, korijen i cvijet – imaju ljekovita svojstva.

U drevna vremena kopriva je bila vrlo cijenjena.

Kopriva je važna jer je bogata vitaminom C, vitaminom A, bogatije od bilo kojeg drugog kultiviranog bilja, i vitaminom B2. Kopriva je izvor bjelančevina, ugljikohidrata uz mali udio masti. U njoj se nalazi fosfor, željezo, magnezij, natrij, kalij i druge tvari neophodne za urednu funkciju ljudskog organizma kao što su flavonoidi, histamin, organske kiseline, klorofil, tanini, enzimi i hormone koji djeluju na regulaciju glukoze u krvi.

Kopriva je najbolja biljka za slabokrvnost. Ako imate manjak željeza u organizmu i osjećate se umorno i beskorisno, kopriva je biljka koja Vam treba.

Kopriva sadrži obilje kalija i uz maslačak je najveći izvor tog minerala. To je posebno važno za ljude koji su na diureticima i osobe koje dugo vremena piju lijekove za visoki tlak, srce, zadržavanje vode u organizmu, za ljude koji imaju migrene i druge oblike spazma. Kopriva sadrži i vrlo velike količine kalcija, magnezija, natrija, fosfora, mangana, bora, provitamina A (koji je izrazito koristan kod lošeg vida noću), vitamin B2, C i K.

Možda zvuči nevjerojatno, ali u 100 g ove čudesne biljke je više vitamina C nego u naranči ili limunu! Osim obilja minerala i vitamina, ovo čudo od biljke sadrži i obilje flavonoida, klorofila, enzima, tanina, lecitina, fitosterola, sluzi, voska i još mnoštvo drugih tvari koje djeluju blagotvorno na cijeli organizam.

Više proizvoda pogledajte ovdje.

Argus Elektronika d.o.o.


Napomena

Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s ayurvedskim liječnikom. Stranica je zamišljena da korisnicima na brz, efikasan i besplatan način pomogne u rješavanju svakodnevnih problema.


 

Težina 0,4 kg
Dimenzije 15 × 10 × 10 cm
Odabir ponude

Pojedinačno, 3+1 GRATIS

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Shopping Cart