Tinktura Imele 50ml

13,27 

Imela sadrži sastojke koji normaliziraju krvni tlak. Sprječava kalcifikaciju žila i oštećenje srca uvjetovano starošću. Regulira rad srca i smiruje tahikardiju.

AKCIJA 3+1 GRATIS – kupon se primijenjuje automatski. Potrebno je dodati minimalno 3 komada istog proizvoda u košaricu.

SKU: tinktura-imele-50ml Kategorija: Oznake , , , ,

Tinktura imele 50 ml

Tinktura Imele od davnina se koristila u liječenju. Imelu ( Viscum album) spominju brojne nordijske i keltske legende i kojoj su stari europski narodi pripisivali božanska svojstva. Od davnina je služila za liječenje u mnogim narodima pa je Galima i Keltima bila znana kao lijek za sve. Imela sadrži sastojke koji normaliziraju krvni tlak. Spriječava kalcifikaciju žila i oštećenje srca uvjetovano starošću. Regulira rad srca i smiruje tahikardiju.

Imela snažno potiče izmjenu tvari, pojačava rad žlijezda probavnog sustava i sprječava zatvor. Ova biljka također normalizira nepotpuno izlučivanje žuči i pomaže kod dijabetesa. Studije sugeriraju da imela može poboljšati libido i pomoći kod erektilne disfunkcije. Imela podupire ženski reproduktivni sustav, pomaže kod neplodnosti, regulira menstruaciju, uklanja menstrualne bolove i simptome menopauze.

Preparate od imele ne smiju koristiti trudnice i dojilje. Ne smiju se primjenjivati zajedno s lijekovima za srce.

Više proizvoda pogledajte ovdje.

Argus Elektronika d.o.o.


Napomena

Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s ayurvedskim liječnikom. Stranica je zamišljena da korisnicima na brz, efikasan i besplatan način pomogne u rješavanju svakodnevnih problema.


 

Težina 0,4 kg
Dimenzije 15 × 10 × 10 cm
Odabir ponude

Pojedinačno, 3+1 GRATIS

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Shopping Cart