O nama

Tko smo mi?

Mi smo grupa malih (sa željom da postanemo veliki) zaljubljenika u prirodu i svega što nam ona daje. Prije 6 godina počela je naša avantura u otkrivanju biljaka i liječenjem raznih tegoba. Danas nakon isprobavanje svega i svačega možemo reći da to nije povremeni susret s biljkama to je postao način života i velika ljubav prema onome što radimo.

Sve naše tinkture su rađene s puno ljubavi i po svim pravilima s biljkama certificiranih dobavljača

Latinska riječ za prirodu ili narav jest naturae otuda ime Naturaleza koji označava sve ono što nam daje priroda i bilje. Važno je vjerovati u moć biljke i to je već pola puta u rješavanju svih problema.

Nadamo se da ćemo i vas zaraziti s opsjednutošću biljkama i veselimo se svim vašim prijedlozima, pitanjima i sugestijama.

Vaša Naturaleza!

Priroda nam daje sve što nam treba

Ideja da tijelo ima moć da liječi samo sebe je vrlo stara, u tome nam uvelike može pomoći i ljekovita moć prirode.
Na pitanje kako dovesti u sklad psihu i tijelo, drevno jogijsko učenje i suvremena znanost daju isti odgovor: ključ je u ostvarenju direktne veze sa prirodom.

Najnovija istraživanja, naime, pokazuju da je ozdravljenje kod većine bolesti brže ako bolesnik uspije, makar i u najjednostavnijim stvarima, uspostaviti vezu sa prirodom.

Živjeti u skladu sa prirodom znači redovno se zdravo hraniti, disati čisti zrak, lijegati u skladu sa prirodnim ritmovima u nama, pozitivno misliti, riješiti se stresne jurnjave, poštovati istinske potrebe tijela za odmorom, ne unositi u njega otrove i stimulanse, kretati se i redovno vježbati…

DOSTAVA U CIJELOJ HRVATSKOJ

VRHUNSKA KVALITETA

POPUSTI

SIGURNO PLAĆANJE

Shopping Cart