Tinktura crnog oraha 50 ml

14,60 

Tinktura od ljuske crnog oraha se koristi za čišćenje organizma od parazita, gljivica, otrova i toksina, regulaciju kolesterola i visokog krvnog tlaka.

AKCIJA 3+1 GRATIS – kupon se primijenjuje automatski. Potrebno je dodati minimalno 3 komada istog proizvoda u košaricu.

Tinktura crnog oraha

Tinktura od ljuske crnog oraha trenutno donosi poboljšanje zdravstvenog stanja, a usmjerena je na eliminiranje SVIH parazita u tijelu, čak i onih duboko sakrivenih. Zelena ljuska crnog oraha zbog sadržaja tanina i kinona ima čudotvorni parazitocidni učinak. Crni orah obiluje jodom, mineralima, a sadrži i alkaloide. Koristi se za čišćenje organizma od otrova, toksina, parazita, glista i gljivica, reguliranje visokog krvnog pritiska i kolesterola, a djelotvoran učinak ima i u liječenju astme, dijareje, prehlade, bolesti pluća, te za održavanje higijene usne šupljine.

Način upotrebe 2x dnevno 25 kapi razmutiti u malo vode, čaja ili soka. Ne koristiti duže od 30 dana!

Više proizvoda pogledajte ovdje.

Argus Elektronika d.o.o.


Napomena

Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s ayurvedskim liječnikom. Stranica je zamišljena da korisnicima na brz, efikasan i besplatan način pomogne u rješavanju svakodnevnih problema.


Težina 0,4 kg
Dimenzije 15 × 10 × 10 cm
Odabir ponude

Pojedinačno, 3+1 GRATIS

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Shopping Cart