No products in the cart.

  • Tinktura od korijena čička

Tinktura od korijena čička 50 ml

0 reviews
0 od 5

95.00 Kn

Svojim sastavom veliki čičak djeluje blago hipoglikemički (smanjuje razinu šećera u krvi), potiče rad jetre i lučenje žuči, djeluje protiv bakterija (stafilokoki, streptokoki) i regulira lučenje masnoća u koži.

Budući da regulira lučenje masnoća u koži, najbolje djelovanje vidi se kao terapija “iznutra” kod upalnih stanja kože praćenih nereguliranim lučenjem kožnog loja, a to su akne, psorijaza i seboreja. Stoga se veliki čičak sa opravdanjem naziva i “čistačem kože”.

Korijen je vrlo bogat inulinom (dijetalno vlakno) što je korisno za normalno funkcioniranje probave u crijevima.Spojevi sadržani u svježem korijenu čička olakšavaju izbacivanje toksina iz jetre i bubrega.Svojim sastavom veliki čičak djeluje blago hipoglikemički (smanjuje razinu šećera u krvi), potiče rad jetre i lučenje žuči, djeluje protiv bakterija (stafilokoki, streptokoki) i regulira lučenje masnoća u koži.

Napomena

Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s ayurvedskim liječnikom. Stranica je zamišljena da korisnicima na brz, efikasan i besplatan način pomogne u rješavanju svakodnevnih problema.