No products in the cart.

  • Tinktura od đumbira, zelenog čaja i koprive

Tinktura od đumbira, zelenog čaja i koprive 50 ml

0 reviews
0 od 5

110.00 Kn

Mršaviti je lako – ČIŠĆENJE ORGANIZMA

ĐUMBIR – jedna od njegovim mnogih mogučnosti i učinaka na ljudsko tijelo je da TOPI MASNE NASLAGE ! Ovaj ljekoviti korijen ubrzava metabolizam, snižava kolesterol, pomaže lučenju pljuvačke i probavljanje škrobne hrane, smanjuje nadutost i zatvor, a sve to doprinosi gubitku kilograma.
KOPRIVA – je jedna od najdjelotvornijih biljaka za gubitak tjelesne težine. Listovi i korijen koprive gotovo su neizostavni sastojak čajeva i biljnih kapi za čišćenje krvi, poticanja boljeg rada jetre, snižavanje masnoća u krvi te za poboljšanje cirkulacije.
ZELENI ČAJ – je superheroj u borbi protiv suvišnih kilograma i čišćenju organizma. Zeleni čaj sadrži velike količine farmakološki aktivnih sastojaka polifenola – katehina koji potiču gubitak tjelesne mase, ali i blagotvorno djeluju na cjelokupno zdravlje. Najznačajniji katehin zelenog čaja naziva se (-)-epigalokatehin-3-galat (EGCG) i upravo je on zaslužan za manji opseg struka.
Dodatno, čak i pri prehrani koja obiluje mastima, dugotrajni unos EGCG –a smanjuje nakupljanje masnog tkiva, a time i pojavu prekomjerne tjelesne mase. Uz dokazani učinak na liniju, zeleni čaj je učinkovit i u čišćenju organizma jer se pokazalo da povećava proizvodnju ključnih detoksikacijskih enzima i na taj način potiče izlučivanje štetnih tvari iz organizma.

Napomena

Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s ayurvedskim liječnikom. Stranica je zamišljena da korisnicima na brz, efikasan i besplatan način pomogne u rješavanju svakodnevnih problema.