No products in the cart.

  • Tinktura od češnjaka

Tinktura od češnjaka 50 ml

0 reviews
0 od 5

95.00 Kn

Tinktura od češnjaka

Terapija tinkturom češnjaka oslobađa organizam masnih i vapnenastih naslaga, poboljšava razmjenu tvari u tijelu te povećava elastičnost krvnih žila, sprječava infarkt, sklerozu, stenokardiju, apopleksiju (izljev krvi u mozak) i stvaranje tumora.

Češnjak (Allium sativum) – Najpoznatiji antitrombotički sastojak bijelog luka je ahoin, on sprječava zgrušavanje trombocita i stvaranje ugruška. Sastojci bijelog luka ne djeluju samo preventivno, oni imaju sposobnost da već formirane ugruške rastvore i poboljšaju cirkulaciju krvi. Opće je poznato da terapija tinkturom češnjaka oslobađa organizam masnih i vapnenastih naslaga, poboljšava razmjenu tvari u tijelu te povećava elastičnost krvnih žila, sprječava infarkt, sklerozu, stenokardiju, apopleksiju (izljev krvi u mozak) i stvaranje tumora. Otklanja šum u glavi, poboljšava vid.

Napomena

Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s ayurvedskim liječnikom. Stranica je zamišljena da korisnicima na brz, efikasan i besplatan način pomogne u rješavanju svakodnevnih problema.