Sign up to newsletter


 

No products in the cart.

  • Tinktura od češnjaka

  Tinktura od češnjaka 50 ml

  0 reviews
  0 out of 5

  95.00 kn

  Tinktura od češnjaka

  Terapija tinkturom češnjaka oslobađa organizam masnih i vapnenastih naslaga, poboljšava razmjenu tvari u tijelu te povećava elastičnost krvnih žila, sprječava infarkt, sklerozu, stenokardiju, apopleksiju (izljev krvi u mozak) i stvaranje tumora.

  Češnjak (Allium sativum) – Najpoznatiji antitrombotički sastojak bijelog luka je ahoin, on sprječava zgrušavanje trombocita i stvaranje ugruška. Sastojci bijelog luka ne djeluju samo preventivno, oni imaju sposobnost da već formirane ugruške rastvore i poboljšaju cirkulaciju krvi. Opće je poznato da terapija tinkturom češnjaka oslobađa organizam masnih i vapnenastih naslaga, poboljšava razmjenu tvari u tijelu te povećava elastičnost krvnih žila, sprječava infarkt, sklerozu, stenokardiju, apopleksiju (izljev krvi u mozak) i stvaranje tumora. Otklanja šum u glavi, poboljšava vid.

  Napomena

  Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s ayurvedskim liječnikom. Stranica je zamišljena da korisnicima na brz, efikasan i besplatan način pomogne u rješavanju svakodnevnih problema.