No products in the cart.

  • tinktura_crni_sljez_kadulja_trputac

Tinktura crnog sljeza, kadulje i trputca 50 ml

0 reviews
0 od 5

83.00 Kn

Pomoć pri iskašljavanju i smirivanje kašlja

CRNI SLJEZ – omekšava i rastvara tvrdokornu sluz da se lakše izlučuje. Kineska pučka medicina kao i Ajurvedska naručito štuju crni sljez za lječenje upalnih procesa te za izbacivanje sluzi, sekreta i katara iz tijela.
KADULJA – je odlično sredstvo za pročišćivanje krvi i izbacivanje sluzi iz organizma. Ona jača krvožilni sustav, stimulira cirkulaciju, djeluje protiv krvarenja i upala. Zbog svojeg jakog antiseptičkog djelovanja koristi se u liječenju afti, neugodnog zadaha iz usta, problema s grlom i krajnicima, karijesa i zagnojenja desni.
TRPUTAC – Trputac je odličan prirodni lijek kod kašlja, hripavca, plućne astme, upale plućnih vrškova, pa čak i kod tuberkuloze pluća. Olakšava iskašljavanje, a upotrebljava se kod katara gornjih dišnih putova, upale usne šupljine i ždrijela.

Napomena

Sve informacije na ovoj web stranici isključivo su informativne prirode i nisu namijenjene u svrhu dijagnosticiranja ili određivanja terapije bez savjetovanja s ayurvedskim liječnikom. Stranica je zamišljena da korisnicima na brz, efikasan i besplatan način pomogne u rješavanju svakodnevnih problema.